TALLER D'ALIMENTACIÓ

HEM FET FARTONS
20 d'Octubre de 2009
La més important fàbrica de fartons s'ha desplaçat al nostre col·legi per a fer un taller de nutrició. S'ha desenvolupat en dues sessions: la primera ha consistit una classe teòrica on ens han explicat la piràmide nutricional i la importància de fer una dieta equilibrada. La segona, molt sucrosa, ha consistit en fer fartons, ensaimades, coquetes, etc. Han passat pels tallers totes les classes de primària. Al final de cada sessió han obsequiat a cada xiquet amb una borsa amb 4 paquets de productes "fartons polo" i un quadernet didàctic.
A continuació, per si voleu fer fartons, us donem LA RECEPTA

Ingredients:
6 ous.
400 grams de sucre.
200 grams de farina.
1 sobre de rent.
Oli quantitat necessària.
1/2 l. de llet.
Preparació: En un recipient adequat ficar la farina, el rent, l'oli, els ous, el sucre i la llet. Pastar be tots els ingredients i en la massa resultant donar ja la forma final dels fartons (en les quantitats anteriors, fartons per a quatre persones). Deixar-los reposar fins que fermenten (unes 3 hores).
Finalment clavar-los en el forn (previament calfat a 250º) i deixar-los coure durant 15 minuts. Traure'ls del forn i deixar a temperatura ambient.
D'esta forma tan senzilla ja tindrem a punt uns deliciosos fartons per a acompanyar un bon got de refrescant orxata. Que ho disfruteu!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL TALLER DE DRAMATITZACIÓ VISITA L'AUDITORI