TORNA MALIERI


TORNA MALIERI AMB MÉS FORÇA
EL DIMARTS 9 DE JUNY


Després de l'èxit de les representacions que es van fer per al sector educatiu i per al públic en general, l'Auditori torna a presentar Malieri: una món de musiques en col·laboració amb escolars de Sagunt.

El pròxim dimarts, 9 de juny, l’Auditori reestrena “Malieri, un món de musiques”, una producció del departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt amb la participació de professors i alumnes d’educació primària i secundària.

Este projecte educatiu, de caràcter interdisciplinari, impulsat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt i desenrotllat gràcies a la col·laboració dels professors de diferents departaments, tant d’Educació Primària, com Secundària; on un total de 65 alumnes són els grans protagonistes. L’obra infantil “Malieri, un món de musiques”, ens trasllada al certamen de músiques del món, on una desgràcia està a punt d’ocórrer: Malieri amb el seu exèrcit s’ha apoderat de tota la música. El món s’ha quedat en silenci. Cap persona pot cantar ni compondre, només Malieri és capaç de fer-ho. Ningú sap què fer ni què dir. Un grup de xiquets es rebel·larà contra esta situació i intentaran acabar amb la maldat de Malieri. Esta representació, realitzada per alumnes de primària (C.E.I.P. “Ausiàs March”) i secundària (I.E.S. “Clot del Moro”), sota la direcció dels professors, Pilar Ariño i José María Ramírez, junt amb la producció del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt; vol mostrar les diferents cultures per tot el món, a través de la música i la dansa.

Comentaris

Marisa ha dit…
O.K. Esta vez no me lo pierdo. ¿hora? por favor...
Anonymous ha dit…
Hay Dios, como me encanta hacer esta obra, no me cansaria nunca!!! jajaja lo que pasó esque como lo hicimos 1 mes despues, algo se nos habia olvidado! pero yo creo que teniendo a Pilar Ariño y a José María Ramírez de profesores, no hay nada que no se pueda solucionar.
CandeeLaaa(:
Anonymous ha dit…
ya no es torna a repetir l'obra de malieri

Entrades populars d'aquest blog

EL TALLER DE DRAMATITZACIÓ VISITA L'AUDITORI