Més Setmana de la Ciència



Els alumnes de sisé també han col.laborat activament amb la celebració de la I Setmana de la Ciència proposant als seus companys del centre tota una sèrie d´enigmes a descobrir y realitzant una gymkana científica com a cloenda de les activitats programades. La gymkana, consistent en la realització d´activitats experimentals i la resolució d´altres enigmes adequats als nivells, tenia l´objectiu final de descobrir la figura d´Albert Einstein i una de les seues frases célebres: "Hi ha una força motriu més poderosa que l´energia eléctrica o la bomba atòmica: la voluntat". Les aules i passadissos, plens de científics i invents, han enriquit i motivat no sols l´alumnat sino també els mestres i els pares.

Comentaris

Andres (Pinaeta) ha dit…
Estuve alli en el seminario de Cap d'estudis y me encantó la actividad y la presentación que habéis hecho. Enhorabuena.
carmela ha dit…
Des de l'equip directiu mostrar la nostra satisfacció per la consecució d'aquesta activitat que ha resultat tan satisfactòria per a tots. La implicació del professorat tant pel que fa a l'organització com al desenvolupament és imprescindible per obtenir bons resultats.
Activitats com aquesta són positives per al centre en general. Preparem-se per a poder gaudir durant el proper curs de noves experiències.

Entrades populars d'aquest blog

EL TALLER DE DRAMATITZACIÓ VISITA L'AUDITORI